• sekretariat@landslaget.org
  • Telefon: 950 39 727

Hvordan bli medlem i Landslaget for lokalhistorie?
 
Landslagets medlemmer er lag og foreninger spredt over hele Norge. Nedenfor finner du en enkel oppskrift på hvordan laget ditt kan melde seg inn i Landslaget.
Fordelene er flere ved å være medlem, se videre under menypunktet medlem og medlemsfordeler. Om du har spørsmål kan du ta kontakt med sekretariatet.
 
Kontingent
Kontingenten i Landslaget regnes per medlemskap i historielaget. De forskjellige lag og foreninger har en forskjellig sammensatt medlemsmasse, noen har kun enkeltmedlemmer, mens andre har i tillegg familiemedlemskap hvor det er to eller flere i et medlemskap. I tillegg har noen en ordning med livsvarige medlemmer og noen har æresmedlemskap.
Kontingenten til Landslaget var tidligere basert kun på enkeltmedlemmene. Dette ble endret på landsmøtet i 2015 hvor også familiemedlemmer og lignende ble tellende. Dette betyr ikke at familiemedlemskapene skal betale per individ, men familiemedlemskapet går som ett. Oftest vil det være slik at man legger stemmerett på årsmøte i laget til grunn, hvor både enkeltmedlemskap og familiemedlemskap har én stemme hver.
Eksempel: Har laget 100 medlemskap (altså enkeltmedlemskap, familiemedlemskap og lignende) ganges dette med 18 kroner, som blir en kontingent på 1800 kroner.
Det gjøres fratrekk i kontingenten for æresmedlemmer.
 
 
Innmelding
Innmeldingsskjema finner du HER. Dette er noe sekretariatet trenger for å holde kontakt med laget. Innmelding foregår ved at dere fyller ut skjemaet, haker av for at du ikke er en robot, og trykker den blå knappen merket Send.

Vi er også tilstede på Facebook. Besøk gjerne våre sider der.

Kontakt oss

  • Adresse: Bispegata 9b, 7012 Trondheim
  • Telefon: 950 39 727
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bruk av informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for statistikk og for å kunne gi deg en god leseopplevelse.

Informasjon