• sekretariat@landslaget.org
  • Telefon: 950 39 727

Skattefradrag på gaver

Skatteytere (personlige og organisasjoner) kan kreve fradrag for gave til visse frivillige organisasjoner. Gaven må være pengebeløp og minst 500 kr. samlet i løpet av inntektsåret. Maksimalt fradrag er 25.000 kr.
 
Landslaget for lokalhistorie er godkjent som en organisasjon som kan motta pengegaver med rett til skattefradrag for skatteyter. I praksis betyr det at Landslagets medlemslag kan motta slike pengegaver. Men for at giver skal få fradrag for gaven, må vedkommende oppgi sitt personnummer (organisasjoner må oppgi organisasjonsnummer) til historielaget som mottar gaven. Historielaget må sende inn opplysningene om giver til oss sentralt, for det er vi som har ansvaret for å rapportere gavene til myndighetene.
 
Vi har lagt ved et skjema for påføring av gaver til historielaget. Klikk på denne Lenken, eller henvend dere til Landslagets sekretariat på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller post på:
 
Landslaget for lokalhistorie
Bispegata 9B
7012 Trondheim
 
 
Vi oppfordrer dere til å kunngjøre denne muligheten for å få medlemmer eller andre til å støtte lagets virksomhet.
 
Frist for innsendelse av skjemaet er 31.desember.

Vi er også tilstede på Facebook. Besøk gjerne våre sider der.

Kontakt oss

  • Adresse: Bispegata 9b, 7012 Trondheim
  • Telefon: 950 39 727
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bruk av informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for statistikk og for å kunne gi deg en god leseopplevelse.

Informasjon