• sekretariat@landslaget.org
  • Telefon: 950 39 727

Trykkeriavtale

 

Landslaget har inngått en avtale om trykking av papirbasert materiale for medlemslagene. Trykkeriet heter Los Digital og trykker alt i Norge. De har lang erfaring med å trykke bygdebøker og relatert materiale.

 

Los Digital kan bli din samarbeidspartner på produksjoner som skal mangfoldiggjøres på papir. Los Digital har lang fartstid når det gjelder produksjon av illustrerte bøker, årbøker, tidskrifter og kalendere samt andre produkter på papir.

Vi bidrar i produksjonen der det skulle være ønskelig. Det være fra oppsstart med design og eller produksjon etter tidligere utarbeidede maler. Vi har operatører som er meget kvalifiserte på fagområdene design og typografi.

Los Digital har også dyktige medarbeidere på bildebehandling. Vi har utført bildebehandling for store Norske kunstnere og fotografer. Vi jobber med Norges største forlagshus og mindre nisje-forlag.

Utfører du alt i forprosessen selv og ønsker gode priser på trykk- og ferdiggjøring har vi i samarbeid med Landslaget for lokalhistore, klart å komme frem til gode priser. All produksjon foregår i Norge.

Vårt ønske er å være en dedikert medspiller for Landslaget for lokalhistorie og lage flotte produkter som tar vare på historiske skatter.

Los Digital sitt mål er å kunne levere bøker av topp kvalitet i farge og sort-hvitt. Vi benytter samme papirtyper som i offset-produksjon og mottaker skal ikke se forskjell på om boken er produsert digitalt eller i offset. Det eneste som skiller produktene er lukten.

Når det gjelder selve innbindingen av boken kan vi levere følgende produkter: Hardcover med limfrest eller sydd bokblokk. Softcover. Softcover med klaffer. Spiralisert.

Ønsker du et uforpliktende pristilbud tar du kontakt med Landslagets kontaktperson som er Kjell-Even Våraker, han kan treffes på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller telefon 90752744.

www.losdigital.no

Vi er også tilstede på Facebook. Besøk gjerne våre sider der.

Kontakt oss

  • Adresse: Bispegata 9b, 7012 Trondheim
  • Telefon: 950 39 727
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bruk av informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for statistikk og for å kunne gi deg en god leseopplevelse.

Informasjon