• sekretariat@landslaget.org
  • Telefon: 950 39 727

Blogg/nyheter

Klima og kulturmiljø – risikovurdering og tilpasningstiltak

mar 15 2021

Velkommen til Riksantikvartimen 25. mars: Klima og kulturmiljø – risikovurdering og tilpasningstiltak 

Belastningene fra klima øker, og vi må gjøre mer for å beholde kulturminner og kulturmiljø. Riksantikvaren har vært med på å utarbeide en veileder om risikovurdering og planlegging av tiltak som kan redusere klimarelatert risiko for kulturmiljø. Veilederen er testa ut på flere kulturminner og -miljøer rundt i Skandinavia, Skottland og Irland. Nå foreligger veilederen på norsk. I dette foredraget går fagdirektør hos Riksantikvaren, Marte Boro, gjennom veilederen, viser med eksempler hvordan veilederen kan brukes og hvor en finner kunnskap og støtte underveis i slikt arbeid.

Riksantikvartimen sendes i Teams Live Event. Du trenger ikke melde deg på, eller installere noe. Bruk denne lenken for å gå inn i webinaret 25. mars kl. 09:00:  Bli med i direktesendt arrangement

Del gjerne invitasjonen, alle er velkommen til Riksantikvartimen!

Spørsmål kan rettes til Line Bårdseng Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Lise Evjen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Foto: Storm på Selja. Foto: Inger-Marie Aicher Olsrud

Read 316 times
Rate this item
(0 votes)

Vi er også tilstede på Facebook. Besøk gjerne våre sider der.

Kontakt oss

  • Adresse: Bispegata 9b, 7012 Trondheim
  • Telefon: 950 39 727
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bruk av informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for statistikk og for å kunne gi deg en god leseopplevelse.