Print this page
Riksantikvartimen: Frivillighetens år

Riksantikvartimen: Frivillighetens år

mar 31 2022
Riksantikvartimen: Frivillighetens år
Det er ingen tvil om at frivillige gjør en stor jobb med å ta vare på og formidle kulturarven vår, og Frivillighetens år er tema for Riksantikvartimen denne uka! Riksantikvar Hanna Geiran skal snakke om Riksantikvarens jobbing med Frivillighet, generalsekretær i Kulturvernforbundet Toril Skjetne forteller om deres jobbing med frivilligheten, så får vi høre om Prosjektet Frivillighetens år ved prosjektleder Birgitte Brekke og fra Carl Harbitz-Rasmussen som har jobba som frivillig i mange år med Fjordsteam i Bergen. 
 
Riksantikvartimen sendes i Teams Live Event. Du trenger ikke melde deg på, eller installere noe. Bruk denne lenken for å gå inn i webinaret 7. april kl. 09:00: Bli med i direktesendt arrangement
Del gjerne invitasjonen, alle er velkommen til Riksantikvartimen!
 
Spørsmål kan rettes til Line Bårdseng Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller Lise Evjen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Vennlig hilsen
Riksantikvaren
 
Bilde: Fra Havråtunet. Foto: Trond A. Isaksen, Riksantikvaren
Read 748 times
Rate this item
(0 votes)
Oda Svisdal