• sekretariat@landslaget.org
  • Telefon: 950 39 727

Blogg/nyheter

Ledig vikariat organisasjonssekretær

aug 18 2023
Landslaget for lokalhistorie (Báikehistorjáservviid riikkalihttu) er paraplyorganisasjon for lokalhistorielaga. Vi er den største kulturvernrørsla i landet med lokallag i dei fleste kommunane. Desse gjer viktig arbeid med å ta vare på og formidle vår felles kulturarv.
 

Vi har ledig vikariat i 80 % fram til nyttår for organisasjonssekretær med snarleg oppstart. Arbeidsoppgåvene er knytt til utvikling i landslaget, kontakt med lokallaga, samarbeid om nye nettsider og innhaldsproduksjon, prosjektarbeid og vanleg drift.

Vi søkjer ein person med utdanning (BA eller MA) i kulturhistoriske fag og relevant organisasjonserfaring. Du må ha god skriftleg og munnleg framstillingsevne (bokmål og nynorsk), god samarbeidsevne, ha god digital kompetanse og vera van med å jobbe i team. Det vil bli lagt særleg vekt på god gjennomføringskraft.

Sekretariatet har kontor i Trondheim. Løn etter avtale.

For meir informasjonkontakt konst. gen.sekretær Oda Svisdal (tlf. 97300 196) eller styreleiar Torveig Dahl, (tlf 926 12 830).

Søknad med cv og referansar sendes styreleiar Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innan 4. september.

Read 332 times
Rate this item
(0 votes)

Vi er også tilstede på Facebook. Besøk gjerne våre sider der.

Kontakt oss

  • Adresse: Bispegata 9b, 7012 Trondheim
  • Telefon: 950 39 727
  • Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bruk av informasjonskapsler

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies) for statistikk og for å kunne gi deg en god leseopplevelse.

Informasjon