• sekretariat@landslaget.org
  • Telefon: 950 39 727

Skattefradrag på gaver

Skatteytere (personlige og organisasjoner) kan kreve fradrag for gave til visse frivillige organisasjoner. Gaven må være pengebeløp og minst 500 kr. samlet i løpet av inntektsåret. Maksimalt fradrag er 30.000 kr.

Landslaget for lokalhistorie er godkjent som en organisasjon som kan motta pengegaver med rett til skattefradrag for skatteyter. Dette går fram av listen over godkjente organisasjoner som ligger på http://www.skatteetaten.no/no/Tabeller-og-satser/Gaver-til-frivillige-organisasjoner/.

I praksis betyr det at Landslagets medlemslag kan motta slike pengegaver. Men for at giver skal få fradrag for gaven, må vedkommende oppgi sitt personnummer (organisasjoner må oppgi organisasjonsnummer) til historielaget som mottar gaven. Historielaget må sende inn opplysningene om giver til oss sentralt, for det er vi som har ansvaret for å rapportere gavene til myndighetene.

Vi har lagt ved et skjema for påføring av gaver til historielaget. Klikk på denne linken, eller henvend dere til Landslagets sekretariat på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller post på:

Landslaget for lokalhistorie

Institutt for historiske studier, NTNU

7491 Trondheim

Vi kan til slutt bare oppfordre dere til å kunngjøre denne muligheten for å få medlemmer eller andre til å støtte lagets virksomhet.

Frist for innsendelse av skjemaet er 31.desember 2017.

Vi er også tilstede på sosiale media, som f.eks. Facebook og Twitter

Besøk gjerne våre sider der.

Siste på Twitter

RT @mesolittisk: Interessant om våre forfedre http://t.co/UtkGnSsk
Mye snakk om OCA for tiden. Men hva driver de egentlig med? http://t.co/cOANmuFT
Follow Lokalhistorie on Twitter

Kontakt info

Institutt for historiske studier, NTNU
7491 TRONDHEIM
NORGE

950 39 727

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

9.00  til 15.00