• sekretariat@landslaget.org
  • Telefon: 950 39 727

Om oss

Om Landslaget for lokalhistorie


Landslaget for lokalhistorie er hovedorganisasjon for historielagsbevegelsen, som er landets største kulturvernbevegelse. Omtrent 400 historielag er medlemmer i Landslaget, disse lagene har til sammen ca. 80 000 registrerte medlemmer.


Historielagsbevegelsen i Norge er landets største kulturvernorganisasjon. Landslaget for lokalhistorie skal ivareta medlemmenes interesser, fungere som høringsinstans i kulturvernsaker og bistå lagene med kurs, seminarer og foredrag som fremmer kunnskap og motivasjon i kulturvernarbeidet.


Landslaget utgir to tidskrift: Lokalhistorisk magasin og Heimen. Lokalhistorisk magasin er et populærvitenskapelig magasin som utgis i samarbeid med Norsk lokalhistorisk institutt (NLI), og som også er medlemsblad for den norske historielagsbevegelsen. Heimen er et vitenskapelig lokalhistorisk tidskrift med en redaksjon bestående av ansatte ved norske høgskoler og universitet.

Vi er også tilstede på sosiale media, som f.eks. Facebook og Twitter

Besøk gjerne våre sider der.

Siste på Twitter

RT @mesolittisk: Interessant om våre forfedre http://t.co/UtkGnSsk
Mye snakk om OCA for tiden. Men hva driver de egentlig med? http://t.co/cOANmuFT
Follow Lokalhistorie on Twitter

Kontakt info

Institutt for historiske studier, NTNU
7491 TRONDHEIM
NORGE

950 39 727

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

9.00  til 15.00